Energietransitie Zeeheldenbuurt

Fase Opstellen wijk uitvoeringsplan Aardgasvrij ready

In 2021 de heeft de Meedenkfase geleid tot de keuze om de wijk tot 2030 in ieder geval verder te verduurzamen, zodat we daarna (stapsgewijs) van het aardgas af kunnen. De volledige resultaten van deze fase zijn te vinden op ede.nl/zeeheldenbuurt.

In deze fase werken gemeente Ede, ValleiEnergie, de Vereniging Zeeheldenbuurt samen met de inwoners aan het opstellen van een concreet wijkuitvoeringsplan 2023 – 2030.

Het Hoomdossier is een gebruiksvriendelijk tool waarmee voor jouw woning een persoonlijk verduurzamingsplan opgesteld kan worden. Net zo diepgaand en nauwkeurig als je zelf wilt, je kunt er zelfs je regulier onderhoud en verbouwplannen in meenemen.
Gemeente Ede biedt dit gratis aan. Op 12 april laten we je zien wat het Hoomdossier is en hoe het werkt. We kunnen ook ter plekke een persoonlijk dossier voor je aanmaken.

Locatie: Eigen Gebouw, Bettekamp 29, 20.00 – 21.30
Aanmelden: elout.vandrenth@valleienergie.nl
Meer over het Hoomdossier: valleienergie.nl/hoomdossier/

Meedenkgroep

De meedenkers uit de eerste fase hebben geweldig mooi werk verricht. Wij zoeken uitbreiding voor deze fase. Heb je zin en tijd om mee te denken?

Wil je eerst meer weten? Neem dan contact op met Yvonne Kleefkens via mail / 0650 677619 of mail Bert van Alkemade.

Isolatie inkoopactie

Gemeente Ede organiseert een isolatie inkoopactie. Op 20 en 22 april staat het mobiele energieloket van 10.00 tot 15.00 bij het Eigen Gebouw, Bettekamp 29 en kun je hier voor al je vragen terecht. Je kunt je dan ook als geïnteresseerde opgeven. Dat kan ook via onderstaande knop.

Hoomdossier

Elke woningeigenaar kan gratis met het Hoomdossier aan de slag voor zijn woning en inzichtelijk maken wat de mogelijkheden voor energiebesparing zijn.

Enquête

Om zo goed mogelijk te weten wat u wilt en wat er gebeuren moet hebben we uw hulp nodig. Help ons door deze eerste verkennende vragenlijst in te vullen.Dat neemt circa 5 minuten in beslag.