Energietransitie Zeeheldenbuurt

Op naar Aardgasvrij (ready)

In 2020-2021 heeft een Meedenkfase met bewoners plaatsgevonden en geleid tot de keuze om de wijk tot 2030 verder te verduurzamen. Zodat we daarna (stapsgewijs) van het aardgas af kunnen. Voor meer informatie:
Technische rapportage
Nota van Uitgangspunten

Sinds voorjaar 2022 werken gemeente Ede, ValleiEnergie, de Vereniging Zeeheldenbuurt samen met de inwoners aan de uitvoering.

Meedenkgroep

De meedenkers uit de eerste fase hebben geweldig mooi werk verricht. Wij zoeken uitbreiding voor deze fase. Heb je zin en tijd om mee te denken?

Wil je eerst meer weten? Neem dan contact op met Yvonne Kleefkens via mail / 0650 677619 of mail Bert van Alkemade.

Isolatie inkoopactie

Gemeente Ede organiseert een isolatie inkoopactie. De actie richt zich vooral op spouwmuur- en vloerisolatie. Dit kan namelijk aangebracht worden zonder verbouwing of veel rommel in je huis. Fijn! En het levert direct winst op je energierekening.

Hoomdossier

Elke woningeigenaar kan gratis met het Hoomdossier aan de slag voor zijn woning en inzichtelijk maken wat de mogelijkheden voor energiebesparing zijn.

Enquête

Om zo goed mogelijk te weten wat u wilt en wat er gebeuren moet hebben we uw hulp nodig. Help ons door deze eerste verkennende vragenlijst in te vullen.Dat neemt circa 5 minuten in beslag.