Nieuws

Bestuurslid gezocht

Als bestuurslid van coöperatie ValleiEnergie schep je samen met je collega-bestuursleden de kaders voor het projecten en adviesbureau (Energie Samen Foodvalley) dat het werk van ValleiEnergie uitvoert. Met hen bouw je aan de verdere ontwikkeling van de coöperatie en stuur je vanuit, de nog vast te stellen, strategische kaders op de realisatie van onze opgaven (medezeggenschap, ontwikkeling projecten, naamsbekendheid, doorontwikkeling) voor de komende periode. Je bewaart de balans tussen innovatie in de energietransitie en de belangen van de leden van de coöperatie.

Als bijzonder aandachtsgebied vragen we het sturen op projecten vanuit een bestuursfunctie en bij voorkeur een relevant (bestuurlijk) netwerk in Wageningen dat je kunt inzetten voor ValleiEnergie.

De volledige vacature vind je op onze hier.

Heb je interesse in deze onbezoldigde bestuursfunctie en voldoe je aan het profiel of ben je in staat om je snel in te werken? Dan zien wij graag je reactie tegemoet. Je motivatie en cv kun je mailen naar kees.donker@valleienergie.nl.

Voor meer informatie kun je terecht bij Kees Donker, voorzitter coöperatie ValleiEnergie.

Telefoon 06 20 01 55 37.

 

Deel dit artikel