Gratis ledlampen op Energie & Geld bijeenkomsten

Wilt u iets doen aan uw hoge energiekosten? Kom dan 6 of 7 december naar de gratis “Energie & Geld” bijeenkomst van stichting Hulpmaatje en Vallei Energie. Met de tips die u meekrijgt, bespaart u tientallen euro’s op uw energierekening. Bovendien krijgt u 2 ledlampen gratis als u deelneemt. De bijeenkomsten zijn in de Het Bestegoed Elst (6 dec) en Ontmoetingskerk Rhenen (7 dec) van 19.00 – 21.00 uur.

Veel mensen hebben er last van: een doorgeschoten energierekening. Het is niet meer te betalen. U zou wel aanpassingen willen doen in huis, zodat het wonen minder gas en stroom kost. Maar ook aanpassingen kosten geld. Wat is er dan nog mogelijk?

Vallei Energie en stichting Hulpmaatje kunnen u daarin helpen. Zogeheten energiecoaches kunnen gratis kleine aanpassingen doen in uw huis (huurhuis of koopwoning, maakt niet uit). Daarnaast hebben we slimme tips waardoor u weer ‘grip op uw knip’ krijgt.

Data en tijden
Kom dus 6 of 7 december naar een “Energie & Geld” bijeenkomst en krijg ook nog gratis twee ledlampen cadeau! De bijeenkomst van 6 december is in Het Bestegoed Elst, Tabaksweg 22 (zaal bij de bar 1e verdieping) van 19.00 – 21.00 uur. De bijeenkomst van 7 december is in de Ontmoetingskerk, Anjerlaan 1 Rhenen van 19.00 – 21.00 uur. Deelname is gratis. Inschrijven is niet verplicht maar wel fijn. 

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Deel dit artikel