Energie Samen, om | nieuwe energie en Deltawind lanceren de campagne ‘Samen de winter door’. En natuurlijk doen wij mee!

Op 19 november 13.00 uur ruim openen energiecoöperaties hun deuren voor buurtgenoten, vrienden en familie. Energie Samen verzorgt om 13:00 uur de gezamenlijke aftrap waarbij ze ook naar een aantal locaties schakelen via een internetverbinding. Meer dan 90 coöperaties doen mee! Inmiddels wordt de campagne ook ondersteund door veel grote bedrijven, zoals Gamma, Patagonia en ASN Bank.

Mensen worden tijdens de bijeenkomsten geholpen met tips, uitleg en een gratis informatiepakket. Hiermee kunnen zij hun eigen energierekening verlagen. Vervolgens kunnen zij op een makkelijke manier deze informatie doorgeven aan buren, vrienden, kennissen en familie en zo ook hen eenvoudig verder helpen. Op deze manier verenigt lokaal zich nationaal om zoveel mogelijk mensen te helpen. ValleiEnergie doet mee in:

We hopen dat jullie langs komen en ons willen helpen met de mond-tot-mondreclame en het verspreiden van de informatiepakketjes aan jullie bekenden! Samen komen we verder!

Meer informatie: www.samendewinterdoor.nu

Deel dit artikel