Nieuws

ValleiEnergie zet samenwerking met Energiebreed voort!

Energiebreed en ValleiEnergie Advies en Projecten hebben hun handtekening gezet onder een samenwerkingsagenda.

Lex: “Samen met Energiebreed hebben wij al bijna een jaar samengewerkt aan de realisatie van de zonnecentrale Meikade. Deze samenwerkingsagenda wordt door beide partijen als productief én plezierig ervaren. Daarom willen we in de toekomst graag blijven samenwerken. Ook heeft Energiebreed veel kennis van duurzame, collectieve energievoorzieningen voor de gebouwde omgeving.”

Wat is het doel van deze samenwerking?

Vallei Energie en Energiebreed zetten zich beiden in om de FoodValley te verduurzamen. Er kan nog veel gebeuren op het gebied van duurzaamheid in deze regio.

Franc: “Door deze samenwerkingsagenda willen wij de mogelijkheden die gerealiseerd kunnen worden onder de aandacht brengen. Denk bijvoorbeeld aan de combinatie zonne-energie en warmtepomp.

Lex: Door samen te werken met Energiebreed kunnen we goede kennis en ervaring delen. Energiebreed heeft veel kennis van WKO installaties en ervaring met de installatie van duurzame energiebronnen. Zij verzorgen totaalconcepten voor ontwerp, realisatie en monitoring van WKO en PV installaties.”

Wij hopen de komende jaren mooie projecten te starten en te onderhouden om de regio groener te maken!

Benieuwd naar wat jij kan doen om bij te dragen aan een groene toekomst?
Kijk dan op de site van ValleiEnergie en de website van Energiebreed 

Deel dit artikel