ValleiEnergie is vernieuwd

Beste Leden, klanten en deelnemers,

Na 8 jaar was het tijd voor een compleet nieuwe website. Onze website www.valleienergie.nl is vernieuwd door het Wageningse Communicatiebureau De Lynx.

Ook zijn we over op het administratief systeem Econobis, ontwikkeld door en voor energiecoöperaties. Dit administratiesysteem biedt alles wat we nodig hebben voor onze projecten, interne samenwerking, energieloketten en de ledenadministratie. Wie meer wil weten over Econobis, zie www.econobis.energiesamen.nu.

Op 29 januari zijn we live gegaan met onze nieuwe website én tegelijkertijd over op Econobis. Je account en alle bijbehorende gegevens zijn overgenomen vanuit onze oude backoffice, met uiteraard dezelfde bescherming van je privacy.

Je account is echter nog niet geactiveerd! In de eerste week van februari ontvang je een activatiemail, waarmee je het nieuwe account kunt activeren.
Met dat account kunt je opnieuw je eigen gegevens beheren en je bijvoorbeeld inschrijven voor een nieuw project. Heb je vragen of kom je er niet uit, neem dan s.v.p. contact op met service@valleienergie.nl / 0317 – 845 278.